Treceți la conținutul principal

Cum să-ți începi propria afacere în 8 pași

Ți-ai închiriat o garsonieră sau un apartament și acum ești gata să mai faci o schimbare în viața ta? Te-ai gândit vreodată să iți începi propria afacere, dar nu ai avut curaj? Acum este momentul. 1.        Primul pas pe care trebuie să-l faci e să te documentezi despre domeniul în care vrei să-și începi afacerea. Este foarte important să știi cum stau lucrurile pe piață și de ce anume au nevoie potențialii clienți; 2.        Fă-ți un plan de afaceri – îți alegi segmentul de piață căruia vrei să te adresezi, dar și să îți cunoști competiția. Scopul unui plan de afaceri e să te ajute să obții un împrumut de la bancă; 3.        Parte de brand și logo – dacă te hotărăști să intri în horă, trebuie să joci. Asta presupune să îți creezi o indentitate vizuală pentru a putea fi ușor de recunoscut printre clienți; 4.        Website – odată ce ți-ai creat brandul și logo, ai nevoie de un website, pentru a fi mai ușor de găsit și de contactat. Site-ul trebuie să fie ușor de na

Spații comerciale, birouri și hale pentru afacerea ta!

După o ieșire cu prietenii în centrul Sibiului, unde am tot pălăvrăgit în lung și-n lat despre afaceri, despre taxe și multe altele, ne-am gândit că ar fi interesant să vă prezentăm câteva spații comerciale și hale pentru afacerea dumneavoastră. Problema pe care multe persoane o întâmpină, atunci când doresc să își pună afacerea lor pe picioare, este găsirea unui spațiu în condiții optime destinat comercializării de diferite produse și/ sau servicii. Și cum noi ne pricepem în ale internetului și căutăm informații până-n fundul Deep Web-ului dacă e nevoie, vom încerca să vă furnizăm câteva ponturi bune.

Ți-ai pus problema despre cum găsim spații comerciale și hale pentru a ne putea desfășura activitatea? Ești în căutare de terenuri sau birouri de lucru pentru afacerea ta? Ești o persoană norocoasă dacă ești din județul Sibiu!
Să oferim câteva exemple din fiecare. Le luăm pe rând pentru cei care doresc să închirieze sau să cumpere.

Pentru mai multe oferte de închiriere în Sibiu click aici.

Există câteva birouri de închiriat în Sibiu destul de interesante. În Ultracentral, cu 10 euro/mp, format din 3 încăperi și baie. Se află la etajul 1 și este amenajat, are inclusiv încălzire centrală. Dacă prețul vi se pare prea mare și sunteți dispuși să mai renunțați la câțiva metri pătrați, atunci vă puteți orienta spre un spațiu din zona Someșului. Se pretează perfect pentru birouri. Are două camere, un hol, iar în ceea ce privește instalația sanitară, nu trebuie să vă faceți griji. În Piața Cluj am mai găsit un birou de închiriat. Personal chiar îmi place pentru că e mic (25 mp), e la parter, e într-o clădire comercială, are utilități separate și intrare direct de pe stradă.
În cazul în care căutați un spațiu comercial mai mare, vă pot recomanda 12 camere poziționate la parter, 1000 mp, în Turnișor.Spațiul comercial poate fi util ca o hală de producție. Construcție de beton și zidărie, o înălțime de trei metri, iar lângă hală există o clădire administrativă cu birouri. Este compartimentată în 12 birouri, 4 toalete și spațiu destinat arhivării. Accesul pentru mașini de mare tonaj și suprafața mare de teren (un total de 4263 mp) face ca acest spațiu comercial să fie pretabil și pentru producție de depozitare.
În Calea Dumbrăvii găsim un birou de vânzare cu 2 camere de lux, toaletă și oficiu, la parter, având o suprafață de 70 mp. Clasa lux înseamnă o construcție nouă, vitrină de termopan, acces direct la stradă, ferestre termopan, utilități contorizate separat, spoturi, pereți despărțitori din sticlă, parchet, faianță, gresie, camere video etc. Tot tacâmul!

Am optat pentru o selecție a celor mai bune spații comerciale, birouri și hale pentru afacerea ta, în zone diverse ale Sibiului, astfel încât să ai o idee despre ofertele imobiliare prezente atât pe net cât și în anunțurile din presă.