Treceți la conținutul principal

Cum să-ți începi propria afacere în 8 pași

Ți-ai închiriat o garsonieră sau un apartament și acum ești gata să mai faci o schimbare în viața ta? Te-ai gândit vreodată să iți începi propria afacere, dar nu ai avut curaj? Acum este momentul. 1.        Primul pas pe care trebuie să-l faci e să te documentezi despre domeniul în care vrei să-și începi afacerea. Este foarte important să știi cum stau lucrurile pe piață și de ce anume au nevoie potențialii clienți; 2.        Fă-ți un plan de afaceri – îți alegi segmentul de piață căruia vrei să te adresezi, dar și să îți cunoști competiția. Scopul unui plan de afaceri e să te ajute să obții un împrumut de la bancă; 3.        Parte de brand și logo – dacă te hotărăști să intri în horă, trebuie să joci. Asta presupune să îți creezi o indentitate vizuală pentru a putea fi ușor de recunoscut printre clienți; 4.        Website – odată ce ți-ai creat brandul și logo, ai nevoie de un website, pentru a fi mai ușor de găsit și de contactat. Site-ul trebuie să fie ușor de na

Real Estate londonez sau cum închiriază cei bogaţi proprietăţi

Cum închiriază cei bogaţi proprietăţi
Din câte se pare, tehnologia a avansat într-atât încât nu încetează să acapareze până şi domeniul imobiliarelor. Poposim în Londra, unde aflăm că cei bogaţi preferă să închireze fără o întâlnire cu agentul imobiliar şi fără chiar să pună piciorul în locuinţa pe care urmează să scoată bani frumoşi din cont. Fie că vorbim despre apartamente de închiriat sau adevărate case de lux, agenţii imobiliari folosesc smartphone-urile la capacitate maximă oferindu-le clienţilor un tur pe cinste de apartamente de închiriat sau de case. 

Funcţia video este cea responsabilă de această performanţă şi bineînţeles elementul încredere care la noi în ţară mai trebuie... şlefuit.

Utilizând telefonul mobil, un agent imobiliar a reuşit să dezvolte o adevărată intrigă în ceea ce priveşte apartamentele de închiriat, el reuşind să găsească clienţi pentru trei apartamente, aceştia fiind dispuşi să plătească mii de lire lunar fără ca măcar să treacă pragul apartamentului înainte de a semna contractul.

În era digitală, mai aflăm că cei bogaţi îşi permit mai mult decât noi, muritorii de rând, am putea visa. 

Un exemplu elocvent este clădirea impresionantă din Regent’s Park, închiriată cu 25 000 de lire pe săptămână fără ca clientul să o fi văzut personal. Bineînţeles, nu se pune problema ca în Londra să se descopere numeroase eventuale nereguli ulterioare încheierii contractului... 
Foto: Realty Biz News